vrijdag 22 juni 2012

Het eerste witje!

Met de komst van Alm Glimt was er naast een mooi robuust type hengst ook extra kleurtje, of eigenlijk, een verdunnend kleurtje, in de Wanneperveense hengstenhouderij terecht gekomen. En tja, als de merries dan op springen staan, dan stijgt de spanning toch wel. Naast de vraag: Wordt het een hengst of een merrie, hoe zal hij of zij er uit zien, zal hij of zijn gezond en correct zijn kwam er nu ook de vraag: Wat voor kleur zal hij/zij krijgen? bij.

Het eerste veulen van Alm was Amiro, een duidelijk isabel bij de geboorte...of...ja hoe ziet eigenlijk een ulsblakke veulen er uit als het net geboren is? Zie je dat wel? Het tweede veulen liet ons duidelijk weten, dat een echte Uls wel ├ęcht duidelijk Uls is.
Op 7 juni 2012 stond er dan toch echt een zeer bleek veulen naast de al behoorlijk donkere Tatum. Een mooi meisje, met zoals nu na enige dagen blijkt, ontzettend lief karakter. Haar naam? Talma!
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Geen opmerkingen:

Een reactie posten