maandag 5 maart 2012

Hengstenshow 2012

Zet het maar vast in de agenda...14 april 2012, want dan houden wij weer een hengstenshow met voorafgaand een knip- en voorbrengochtend.

Bent u ook van de partij?
De knip en voorbrengochtend start vanaf half 10, waarbij u wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie, thee of ander drinken. Vervolgens zullen wij u tijdens deze ochtend voorzien van diverse tips en trucs rondom het keuringsklaarmaken van uw Fjordenpaard. Het knippen en voorbrengen wordt uiteraard niet alleen in theorie aan u meegegeven, maar er staan ook diverse Fjordenpaarden voor u klaar om de tips en trucs in de praktijk te brengen. Maar...uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen Fjordenpaard mee te nemen.

Om deel te nemen aan het ochtendprogramma kunt u zich opgeven, zodat wij rekening kunnen houden met het aantal 'praktijk-paarden' evenals het eten, drinken en de lunch. Opgave kan door middel van een e-mail naar nakomelingen@bvandenberg.nl onder vermelding van uw naam, woonplaats, het aantal personen waarmee u komt, of u uw eigen paard(en) mee wil nemen en tot slot een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

De kosten voor deelname aan de knip- en voorbrengochtend is evenals vorige jaren, 5 euro per persoon. Hierbij zit naast drinken ook een smakelijke lunch inbegrepen.


Vanaf half 2 beginnen wij met de hengstenshow, waarin Hengstenhouderij B. van den Berg hun hengstenaanbod voor 2012 presenteert. De toegang tot de show is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Wij heten u op 14 april van harte welkom!


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Geen opmerkingen:

Een reactie posten