maandag 29 mei 2017

Tijd voor een tussenstand!

Want we zitten er al weer midden in! Veulentijd!

Eerder op onze blog hebben wij de geboortes van Taliena en Naud al aangekondigd, maar die zijn al een tijdje niet meer alleen. Inmiddels staat de stand op 8 veulens, 4 dames en 4 heren... het gaat mooi gelijk op!

11 April beviel onze Harlekijn (v. Reinar) van een grof en groot hengstveulen. Duidelijk een zoon van vader Niko! Deze kerel draagt de naam Tygo.


14 april was de volgende aan de beurt, dit keer voor de jonge merrie Janna (v. Manus). Haar eerste veulentje bleek een eigenwijs maar super schattig merrieveulen, zij heeft de naam Josie gekregen. Vader van Josie is Drafur.


Bevrijdingsdag was dit jaar wel heel letterlijk voor Wolly, ze beviel van een groot en parmantig hengstveulen van Manus. Hem hebben we de naam Nimrod gegeven.Na Wolly was het wachten op de volgende veulens, 15 mei werden er maar liefst 2 op 1 nacht geboren
Merrie Delia (v. Anton), die uit logeren is bij De Roek Vakantiebungalows, kreeg een mooi merrieveulen van Timor. (Foto's met dank aan Jan Borst.) Na veel brainstormen door de cliĆ«nten is de naam Nina geworden.

Thuis verraste merrie Imre (v. Timor) ons met een deftig hengstveulen van Niko. Hij heeft de naam Thijn gekregen!

En om de lijst van 8 compleet te maken verraste Helianthus (v. Reinar) ons 24 mei met een dapper merrieveulen van de hengst Manus. Zij heet Nicolien!


Nog op zoek naar een veulen? Dit jaar zijn al onze kleintjes te koop!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten