vrijdag 7 oktober 2011

Clinicdagen "Aangespannen beleren"

Jarenlang zet Bart zich in voor liefhebbers van het aangespannen rijden om hun viervoeter tuig-, kar- en verkeersmak te maken. Gedurende deze jaren heeft hij hierin veel ervaring en handigheid opgedaan. Deze kennis deelt hij graag met anderen en daarom bieden wij wederom aan, door middel van een clinic verspreid over vier ochtenden, met de liefhebbers van het aangespannen rijden dit te delen.

Heeft u een paard die u aangespannen wil beleren? Durft of kunt u dit niet zelfstandig, maar wilt u het wel meemaken? Bent u wel eens benieuwd hoe het aangespannen beleren in zijn werk gaat of wilt u wel eens kennismaken met het aangespannen rijden? Geef u dan op voor de clinicdagen "Aangespannen beleren". Met en zonder uw eigen paard bent u van harte welkom.

Wat houdt het in?
In vier zaterdagochtenden leren hoe u, onder begeleiding van ons, een paard het beste aangespannen kunt beleren. "Hoe begin je? Waar moet je om denken? Hoe werk je veilig? Welke gevaren kun je tegenkomen?" Enkele vragen die uitgelegd zal krijgen, u in de praktijk wordt laten zien en mogelijk ook gaat ervaren.

Wanneer?
Afhankelijk van de opgave wordt er in november met de clinic van start gegaan. Van 9.00 uur tot 12.00 uur.
De dag begint met een kop koffie, waarna u de nodige theorie te horen, te zien en te doen krijgt.

Kosten?
150 euro voor vier ochtenden.

Opgave?
U kunt zich opgeven voor deze clinicdaagen door een email te sturen met uw naam, adres, woonplaats en telefoonnumer naar nakomelingen@bvandenberg.nl
De clinic zal doorgaan bij minimaal 4 deelnemers.
Opgave is mogelijk tot 27 oktober.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten