woensdag 15 september 2010

Hardenberg

Ook in Hardenberg waren we weer van de partij. Terwijl Bart van zijn vakantie genoot in Duitsland, mochten wij met o.a. 'onze' ruinen op pad.
Dieter (Timor x Vrederieke v. Anton) ging voor het eerst mee voor stamboekopname. Hij behaalde een keurige 35 punten en een 1e premie, waardoor hij voorlopig model geworden is.

Photobucket

Photobucket

De tweede ruin Binkie (Timor x Pauliena v. Tunar) deed zijn naam eer aan en liet de jury meerdere malen zien wat hij in huis had. Deze mocht dan ook met het geweldig mooie puntenaantal van 40 punten naar huis als kersverse Sterruin én Ruinenkampioen.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tevens deden zowel Janna als Annabel met beide ruinen mee aan het bestgaande recreatiepaard. Binkie en Annabel wisten hierbij voor het tweede jaar op rij de tweede plaats te bemachtigen in de recreatie-groep.

Photobucket

Ook Annabel haar nieuwste aanwinst Flamingo (Sebastian x Yocohama v. Toddy) ging met verrassende resultaten naar huis. Zij werd in een zeer sterke rubriek jaarlingen als 4e geplaatst met 37 punten.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Niet alleen wij hadden een mooie dag, bij deze willen wij nog enkele personen feliciteren met hun behaalde resultaten.
Ten eerste willen wij de Familie Bakhuis feliciteren met de prachtig behaalde resultaten deze dag. Hun fokproduct Fiva-Yvana (Anton x Yvana v. Tunar) mocht als derde opstelling bij de jaarlingmerries met 37 punten.

Photobucket

Ook haar volle zus Diovana (Anton x Yvana v. Tunar) ging met een prachtig resultaat naar huis. Zij werd Reserve kampioen merries zonder predikaat met 38 punten. Hun halfzusje Dyvana (Anton x Odelia v. Havstad) mocht achter Diovana plaats nemen met 36 punten.
Diovana

Photobucket

En om de dag nog mooier te maken voor fam. Bakhuis werd de merrie Yvana (Tunar x Odelia v. Havstad) de Kampioen merries zonder predikaat en tevens Dagkampioen van de keuring.

Photobucket

Photobucket

Als kers op de taart voor de familie Bakhuis, zagen zij tevens hun fokproduct Fatricia (Timor x Patricia v. Tunar), met 38 punten Jeugdkampioen worden. Deze merrie, tegenwoordig in eigendom van Auke Winters, liet een geweldig imponerende draf zien zoals halfbroer Binkie dat eveneens kan. Auke gefeliciteerd!
Photobucket

Photobucket

In de rubriek jaarling waren nog meer 'bekende' paarden. Als vijfde mocht de merrie Feline (Ansgar Skellerrød x Udith v. Manus) met 36 punten en een A premie opstellen. Deze merrie is in eigendom van Melanie Korend!
Photobucket

Photobucket

Achter Feline mocht Folka aansluiten, een Anton x Yvalda v. Tunar, met een resultaat van 35 punten.
Ook Jeroen en Antia Verhoeven waren aanwezig met hun jaarling merrie Fendora (Ansgar x Tanja v. Michael), welke ondanks haar 34 punten en dus B premie, zich super braaf liet zien aan de jury.
Photobucket

Maar er waren op deze keuring meer goede resultaten bij de nakomelingen van onze hengsten.
Het hengstveulen Gylmor (Timor x Cylna v. Reinar) van Dhr. Prins uit Zwinderen werd met 36 punten het Reserve veulenkampioen van deze Hardenbergse keuring.
Bij de merrieveulens wist ook Geralda (Anton x Cariena v. Kunar) van Dhr. Van de Sleen uit Hollandscheveld een nette A premie met 35 punten in de wacht te slepen.

Voorlopige modelmerries
De voorlopige modelmerrie Cyra (Reinar x Uvana v Anton) van Anna Sandman behaalde in de rubriek voorlopige modelmerries een 6e plaats.
Photobucket

Photobucket

Geen opmerkingen:

Een reactie posten